Jobba hos oss

Nedan visas lediga tjänster hos alla våra anläggningar. Om det inte finns några lediga tjänster ute kan du göra en spontanansökan genom att fylla i formuläret längst ner på sidan. Fyll i vilken typ av tjänst du är intresserad av, vilken ort och dina uppgifter och bifoga CV och personligt brev och skicka det till oss. Vi kontaktar dig om en tjänst skulle vara aktuell för dig. Välkommen med din ansökan!

Reservdelsansvarig Umeå

Ger du det lilla extra och har kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete, samtidigt som du tillsammans med oss vill jobba för att bli branschens förebild. Då är du rätt person för den här utmaningen.

Som reservdelsansvarig på Bilinorr, Toyota och Lexus i Umeå ansvarar du för försäljning och distribution av reservdelar och tillbehör. Du är spindeln i nätet när det gäller vår lagerhållning. Hos oss hjälps vi åt där det behövs så att hantera flera olika arbetsuppgifter får inte vara ett hinder för dig.

Som reservdelsansvarig är du en viktig länk till verkstäderna, försäljningsavdelningen och mötet med våra kunder. Jobbet kräver en hög servicenivå och mycket support både internt och externt.

Vi söker en reservdelsansvarig som har intresse för bilar, service och försäljning. Fortsatt är du som person lösningsorienterad och serviceinriktad. Du vill alltid hitta de bästa lösningarna för dina kollegor och för kunden. Du är noggrann och har enkelt för att skapa struktur i ditt arbete, du trivs med arbetsuppgifter där du får arbeta administrativt och sätta dig in i olika system. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Som person är du mån om att se till gruppens bästa och bidra till att skapa ett bra arbetsklimat. Vidare är du en självgående person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter, viljan att alltid bli bättre bör vara en av dina grundvärderingar

För att lyckas och trivas i rollen har du:
– Lätt för att samarbeta och kommunicera med kollegor och kunder
– God datorvana
– God administrativ förmåga
– Ett fordons- och tekniskt intresse
– Tidigare arbetserfarenhet av reservdelshantering inom fordonsbranschen är meriterande men inte avgörande

Servicemarknadschef Umeå

Är du en driven ledare som brinner för att skapa effektiva team och nöjda kunder? Då har vi ett riktigt inspirerande jobb för dig som har ett starkt intresse för människor och service! Vi söker en Servicemarknadschef till vår anläggning i Umeå.

Du kommer i din roll som servicemarknadschef att leda en grupp på ca 25 personer där din uppgift är att se till att medarbetarna har de resurser som krävs för att nå de gemensamt uppsatta målen.
I rollen representerar du serviceverksamheten både internt och externt och ser till att organisationen hela tiden är anpassad efter marknaden.

I dina arbetsuppgifter ansvarar du för att rekrytera nya medarbetare, hålla medarbetar- och lönesamtal, utveckla medarbetare och driva arbetet för serviceavdelningen framåt.

Du ingår i den lokala ledningsgruppen och rapporterar till platschef samt ägare utifrån uppsatta mål och nyckeltal. Dessutom ingår du även i en servicemarknadsgrupp där servicechefer inom hela Bilinorr jobbar med samordning och utveckling av koncernens servicemarknad.

Spontanansökan