Jobba hos oss

Nedan visas lediga tjänster hos alla våra anläggningar. Om det inte finns några lediga tjänster ute kan du göra en spontanansökan genom att fylla i formuläret längst ner på sidan. Fyll i vilken typ av tjänst du är intresserad av, vilken ort och dina uppgifter och bifoga CV och personligt brev och skicka det till oss. Vi kontaktar dig om en tjänst skulle vara aktuell för dig. Välkommen med din ansökan!

Bilplåtslagare till Skellefteå

Vill du arbeta med krockskadade bilar? Gillar du att jobba i team? Är du noggrann och resultatinriktat? Låter det här intressant? Då har vi jobbet för dig!  

Vi söker dig som har ett intresse för bilar och som gillar att lösa spännande problem. Vi ser gärna att du har bilplåtslagarutbildning och/eller har arbetat som bilplåtslagare eller servicemekaniker tidigare. Vidare ser vi att du är engagerad, noggrann och drivs av att leverera bra kvalité i ditt arbete.

BMW

Tjänsten fokuserar på arbete med BMW-bilar och vi tillhandahåller varumärkesspecifika både grundläggande och löpande utbildningar för reparation av bilarna. Det kommer också att förekomma arbete med Toyota-bilar. I reparationsarbetet ingår byte av karossdetaljer, utförande av svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontering, montering och programmering av teknisk utrustning.

Tekniker till Luleå

Vill du arbeta med att reparera bilar?  Är du noggrann och serviceinriktad? Låter det här intressant? Då har vi jobbet för dig!  Vi erbjuder dig möjlighet att jobba med Toyota – ett av världens starkaste varumärken!

Din roll

Dina arbetsuppgifter blir att göra service, tillbehörsmontering och reparationer på Toyota & Lexus vid vår serviceverkstad i Luleå. Du arbetar självständigt men samverkar också med dina kollegor på anläggningen. Tillsammans har ni som mål att skapa goda resultat, uppfylla fastställda mål och nå en hög kundtillfredsställelse.

En viktig del i arbetet är att du är med och bidrar till en kreativ, trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats. Du måste vara en lagspelare och samtidigt ha erfarenhet och kunskap för att självständigt kunna lösa dina arbetsuppgifter inom ditt ansvarsområde.

Bilplåtslagare till Gävle

Vill du arbeta med krockskadade bilar?  Är du noggrann och serviceinriktad? Låter det här intressant? Då har vi jobbet för dig!  Vi erbjuder dig möjlighet att jobba med Toyota – ett av världens starkaste varumärken!

Vi söker dig som drivs av att lösa spännande problem. Vi ser gärna att du har plåtslagarutbildning och/eller arbetat som skadereparatör tidigare. Vidare ser vi att du är engagerad, noggrann och driver för bra kundservice.

I reparationsarbetet ingår byte av karossdetaljer, utförande av svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontering och montering av teknisk utrustning.

Spontanansökan