Jobba hos oss

Nedan visas lediga tjänster hos alla våra anläggningar.
Om det inte finns några lediga tjänster ute kan du göra en spontanansökan genom att fylla i formuläret längst ner på sidan. Fyll i vilken typ av tjänst du är intresserad av, vilken ort och dina uppgifter och bifoga CV och personligt brev och skicka det till oss. Vi kontaktar dig om en tjänst skulle vara aktuell för dig. Välkommen med din ansökan!

Säljare till Luleå

Är du vår modiga säljare som vill vara med på vår resa att bli förebilden i branschen? 

Har du viljan att jobba för att ha regionens nöjdaste bilkunder och vill du utvecklas som säljare tillsammans med oss på Bilinorr, Toyota i Luleå, sök det här jobbet!

Din nästa utmaning

Som säljare hos oss kommer du att ingå i ett säljteam och vi möter våra kunder både i bilhallen, via telefon, chatt, digitala kanaler och ute på fältet. Dina kunder är både privatpersoner och företag.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Vi söker dig som har mycket energi, är genuint intresserad av människor, trygg i dig själv och som har ett stort kundfokus. Vi ser att du har lätt för att prata med alla typer av kunder, samtidigt som du är strukturerad, ordningsam och trivs med ett högt tempo.

För att vi ska lyckas nå vår vision, att vara förebilden i branschen, så är kulturen viktig för oss. Vi utgår från våra värderingar Tillsammans, Professionell och Modig i våra beteenden i vardagen, både till våra kunder och kollegor.

Lack/skadechef till vårt nya skadecenter i Luleå

Bilinorr Luleå söker en chef till vårt nya skadecenter

Vi söker en Lack/skadechef till vårt nya skadecenter i Luleå där du som ledare kommer att vara med och ansvara för vår uppbyggnad av denna verksamhet. Lack och skadeverksamhet kommer att bedrivas i nya fräscha lokaler, och ditt team kommer att bestå av skadeberäknare, lackerare, skadetekniker och reservdelspersonal som tillsammans ska bli ett bra team. Du kommer att ansvara för personal, planering, budget och utveckling av verksamheten framåt. Vi erbjuder dig ett självständigt och stimulerande arbete på ett kvalitetstänkande företag med en modern lokal som har den senaste utrustningen inom branschen.

Vem är du?

Du tycker om att jobba med processer och få till ett bra flyt på dagarna, du drivs av att få ditt team sammansvetsat och se dom trivas i sitt arbete samt dra åt samma håll för att nå framgång. Våra ledord professionell, modig och tillsammans ska kännas som en bra grund att stå på för att sträva mot vår vision ”Förebilden i branschen”. Kundens behov är en självklar utgångspunkt i ditt arbete, och ditt mål är att du och ditt team ska känna en stolthet över det ni levererar till kunden.

Billackerare till Luleå

Bilinorr i Luleå utökar och satsar mot framtiden!

Vill du arbeta med att lackera bilar?  Är du noggrann och serviceinriktad och gillar teamwork? Låter det här intressant? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker en billackerare till vårt nya skadecenter i Luleå där du kommer att bli en avgörande del i vårt arbete med bilskadereparationer. Som billackerare hos oss arbetar du med alla förekommande arbetsuppgifter inom billackering såsom förarbete, lackering, efterjustering och platsreparationer. Detta innebär att du bl.a. utför slipning, maskering, spackling och lackering. I arbetet ingår också färganalys och färgblandning. Till din hjälp har du ett team med en lack och skadechef, skadeberäknare/arbetsledare och bilplåtslagare.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete på ett kvalitetstänkande företag med en fin lokal med ett bra flöde och som har den senaste utrustningen.

Bilplåtslagare till Luleå

Bilinorr i Luleå, utökar och satsar mot framtiden. Vi söker en bilplåtslagare till vårt nya skadecenter på Bilinorr i Luleå.

Vill du arbeta med att reparera bilskador?  Är du noggrann och serviceinriktad och gillar teamwork? Låter det här intressant? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker en bilplåtslagare till vårt nya skadecenter i Luleå där du kommer att bli en avgörande del i vårt arbete med bilskadereparationer. Som bilplåtslagare hos oss arbetar du med alla förekommande arbetsuppgifter inom bilskaderepation. Till din hjälp har du ett team med en skadechef, skadeberäknare och billackerare.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete på ett kvalitetstänkande företag med en fin lokal där vi har hela reparationsprocessen med både plåt och lack under ett och samma tak, vilket skapar förutsättningar för ett bra flyt i verksamheten.

Lexus-säljare till Umeå

Vill du bli den som driver Lexus framgångssaga? Är du genuint intresserad av att skapa relationer, göra affärer och bygga varumärket? Vill du jobba i ett företag som satsar på att bli förebilden i branschen? Då har vi jobbet för dig!

Din nästa utmaning

Hos oss kommer du att ingå i ett härligt säljteam som möter våra kunder i bilhallen, via telefon, chatt, digitala kanaler och ute på fältet.

Som säljare hos oss arbetar du självgående efter våra försäljningsprocesser från första kontakten med kund till leverans av bilen. Du kommer att ha fokus på att sälja Lexus. Hos oss säljer du ett helhetsägande genom att också sälja verkstads- och servicetjänster tillsammans med finansiering.

Dina kunder är både privatpersoner och företag. Vi arbetar målmedvetet med att söka upp och bearbeta privatpersoner, små- och medelstora företag i våra närområden, och det arbetet ingår i alla säljares vardag. Till din hjälp har vi bra IT-system som även är ett bra hjälpmedel för att du ska lyckas i ditt arbete.

Bilskadetekniker till Toyota i Umeå

Vill du arbeta med att reparera bilar?  Är du noggrann och serviceinriktad? Låter det här intressant? Vi har precis byggt ut vår skadeverkstad och har jobbet för dig!  

Vi erbjuder dig ett självständigt och stimulerande arbete på ett kvalitetstänkande företag med en modern verkstad som har den senaste utrustningen.  

Som bilskadetekniker hos oss kommer du att utföra reparationer av bilar samt byta vindrutor. I reparationsarbetet ingår byte av karossdetaljer, utförande av svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontering och montering av teknisk utrustning. Till din hjälp har du ett team av ledare, skadeberäknare och annan kompetens som underlättar för dig i ditt arbete.

Säljare till Toyota i Umeå

Vill du ge Sveriges bästa service till våra kunder i en bransch i förändring? Är du genuint intresserad av människor och drivs av att göra affärer? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker nu en säljare som har viljan att tillsammans med oss få Sveriges nöjdaste bilkunder.

Din nästa utmaning

Som säljare hos oss kommer du att ingå i ett säljteam. Vi möter kunder både i bilhallen, via telefon, chatt, digitala kanaler och ute på fältet.

Som säljare arbetar du självgående efter våra försäljningsprocesser från första kontakten med kund till leverans av bilen. Du kommer att ha fokus på att sälja hela vårt utbud både nytt och begagnat. Hos oss säljer du ett helhetsägande genom att också sälja verkstads- och servicetjänster tillsammans med finansiering.

Dina kunder är både privatpersoner och företag. Vi arbetar målmedvetet med att söka upp och bearbeta privatpersoner, små- och medelstora företag i våra närområden, och det arbetet ingår i alla säljares vardag. Till din hjälp har vi moderna IT-system som även är ett bra hjälpmedel för att du ska lyckas i ditt arbete.

Spontanansökan